Leipää ja sirkushuveja Tallinnassa 29.5.2015 – 1.6.2015

Tallinnaan suuntasimme itämeren aalloilla toukokuussa 2015. Kaupungista tulee usein ensimmäisenä mieleen kylpylälomat, halvat juomat, vanhakaupunki ja lassobaari, mutta sillä on kuitenkin niin paljon enemmän annettavaa kuin nämä mielikuvat. Tallinnassa on monesti tullut käytyä vain raapaisemassa pintaa, jolloin se ei ole sen koommin auennut. Sivulta Leipää ja sirkushuveja Tallinnassa 29.5.2015 – 1.6.2015 löytyy koko tarina. Tallinna tosiaan on upea lomakaupunki!

Nyt on jo helmikuu… Meillä polttelee jo!

Life Without Seasons

 

 

Life Without Seasons

Elämää ilman vuodenaikoja... Mitä se on? Auringon palvomista, uusien elämänkokemusten kokemista ja silmiä avartavaa matkustelua.

4 thoughts to “Leipää ja sirkushuveja Tallinnassa 29.5.2015 – 1.6.2015”

    1. Kyllä, semmoista on tässä järjestelty reilun vuoden verran. Kirjoitellaan valmistautumisesta ja kaikesta sen ympärillä tapahtuvasta pian tänne blogin puolelle lisää. Vielä on paljon paljon tehtävää Olemmekin sitten kolme vuotta samaan rytäkkään kiertolaisina maailmalla. 😉 Reissukartalta löytyy jo meidän ensimmäinen määränpää, josta lähdemme liikkeelle.

  1. Aika karu hostellikokemus. Joo, tuollaiselta minunkin Tallinnani näyttää; minä en välitä lasolinhuuruisista kansalaisista, mutta niillä on valitettavasti usein asiaa minulle. Siksi ei huvita maassa käydäkään, vaikka nähtävyydet ja mässy tietysti huippuja ovatkin. Paskat ihmiset pilaavat nopeasti hyvän maan, se on hyvä lahden tällä puolella muistaa kanssa.

    1. Parasta näissä hostellimajoituksissa on kuitenkin ehkä tuo, että ei ikinä tiedä mitä tulee vastaan ja meidän reissun kohdalla se teki siitä ikimuistoisen. Jos huone olisikin ollut, kuin mikä tahansa hotellihuone, niin ei siitä olisi ollut oikein mitään sanottavaa. 😉 Spugejahan on lämpimillä kaikki puistot aina täynnä. Sunkin kannattaa kohdentaa puistokäynnit niiden päiväuniaikaan, kuten meillä kävi. Siellä ne torkkuivat. 😀 Onneksi Tallinna on mennyt valtavia harppauksia 90-luvun alkupuolesta eteenpäin, muusta maasta en menisi niin sanomaan…

Comments are closed.