Tervehdys kaikki!

Seuratkaa blogiamme myös Bloglovin.com kautta!

Tämä on ensimmäinen kirjoituksemme, mutta ei vielä ns. blogikirjoitus. Hoidamme parhaillamme asioita, jotta tulevaisuudessa voimme lähteä matkaan kevein mielin ja intoa täynnä.

Pidämme vielä tässä vaiheessa itsemme piilossa julkisuudelta, sillä monia asioita on vielä tekemättä ja suunnittelmat sen verran alussa, ettemme ole voineet kertoa tästä suuresta irtiotosta kenellekään. Yritämme siis pitää pienen salaisuutemme vielä hetken.

Tulemme myöhemmin julkaisemaan keitä olemme… -sivulla henkilökuvaukset itsestämme sekä matkakokemuksista edellisistä reissuista. Lisäksi aloitamme blogin pitämisen muutamia viikkoja ennen seuraavaa reissuun lähtöä, joka tulee varmasti olemaan elämämme suurin seikkailu tähän mennessä. Tulemme varmasti postaamaan ajatuksia ja ehkäpä vinkkejäkin koskien pidempään reissuun valmistautumista ja asioiden kuntoon laittamista täällä Suomessa. Ennen tätä kaikkea meidän on kuitenkin ilmoitettava lähimmäisillemme suunnitelmista, etteivät he saa vinkkiä täältä internetin ihmeellisestä maailmasta.

Ennen blogimme kunnollista aloitusta, julkaisemme kuitenkin sopivin väliajoin sivun missä olemme olleet… alasivuilla tunnelmia edellisisä yhteisistä matkoistamme.

Noh. Nyt sitten nautiskelemaan (vielä kerran) alkaneesta syksystä, tulevasta talvesta, muutaman kuukauden pyörimisestä oravanpyörässä ja matkan organisoimisesta. Ei tässä muuta, kuin kinkkua leivänpäälle ja töllötin auki!

Kuulumisiin!

Life Without Seasons Syksy

 

Life Without Seasons

Elämää ilman vuodenaikoja... Mitä se on? Auringon palvomista, uusien elämänkokemusten kokemista ja silmiä avartavaa matkustelua.

5 thoughts to “Tervehdys kaikki!”

  1. Lähtölaskenta vierii eteenpäin hitaasti, mutta lopulta yllättävän nopeasti 🙂 Täytyy odotella vielä hetki, mitä tuleman pitää postauksien muodossa. Viisas veto, lähteä katsomaan pidemmän kaavan mukaan miltä maailma näyttää!

    1. Tuo viikkomäärä vaikuttaa menevän erittäin hitaasti, mutta aivan liian nopeasti verrattuna järjesteltävien asioiden listaan. 😀 Yritämme pitää blogia hengissä edellisten matkojen avulla. Matkallahan ei sitten varmaan olekaan muuta tekemistä, kuin blogin päivittelyä. 😉 Palaillaan astialle Rami!

Comments are closed.