Terveiset…

Tälle sivulle voit lähettää terveisiä ja kuulumisia meille liittyen aiheeseen kuin aiheeseen… Toisin sanoen ruusuja tai eritoten risuja. Mikäli haluat kuitenkin laittaa sähköpostipalautetta, osoite on info@lifewithoutseasons.com

8 thoughts to “Terveiset…”

 1. MOI KAISA! Maanantai 11.5.2016, klo 22.30. Suomi voitti juuri Unkarin jääkiekon MM-kisoissa 3-0. Sandhja ei päässyt mukaan lauantaiseen 14.5.2016 Euroviisujen finaaliin, mutta ei se sureta. Kappale oli hiukan heikko sovitukseltaan ja tuntui, että Sandhja lauloi hiukan epävireessä. Muistathan, että Miss Suomi valitaan perjantaina 13.5.2016. Kovasti toivon edelleen, että olisit mukana kilpailemassa tittelistä:)….kuti, kuti. Oikein hyvää reissua ja yhteistä maailman kokemusta teille molemmille. Voimahali täältä Hgin päästä; no ainakin Kaisalle, jospa Ossille sitten kevythali.

  1. Tarmooo! Kiva kuulla susta. 🙂 Mites sun tukka voi? Onko ne yrittäny laittaa sulle sitä hiuslakkaa? 😛 Kiitos informaatiosta ja terveiset täältä Myanmarin neuvosto-tyylisestä hotellista. Sähkökatkoja noin 10 kertaa illassa, lattiamatot kuluneet puhki, erotiikkavalo seinävalaisimena ja vessanpytty on ikipaskassa 😀 Ei se mitään… Tää on kuitenkin ihan huippu paikka, vaikka kaikki ottaakin salakuvia meistä. Ollaan niiden mielestä ihan liian valkoisia 🙂 Sinne kanssa haleja ja pusipusi 🙂
   -Kaisa

 2. Hei! Tehkääpä jossain vaiheessa postaus pakkaamiseen liittyen. Minkälaisia vaatteita ja tavaroita lähti mukaan kolmen vuoden reissulle?

  1. Moikka Heidi! Kirjoitellaan toki matkatavaroista vielä ja tehdään niistä oma juttu. Paljon on mukana, mutta minimillä mennään. Todennäköisesti julkaisemme sen kesäkuun puolella, kunhan siirrymme täältä Myanmarista Thaimaan puolelle. Sieltä on tarkoitus kirjoitella fiilisten lisäksi taustoista. 😉

 3. Hei. Sainpa viimein tarmonpuuskan tulla tänne teidän sivulle. Hauska lukea, että viihdytte siellä erilaisissa paikoissa. Kovasti terveisiä täältä lähes talvisesta Hesassa. Huomenna on sitten Itsenäisyyspäivä jlleen ja pakkasta noin 7 pykälää. ei tässä nyt muuta kuin voikaa hyvin ja jouluisia terveisiä.

  1. Moikka! Kiitos terveisistä! On aina mukava kuulla, että meidän kirjoituksista tykätään. Meillä on täällä Pohjois Australiassa lämmintä jatkuvasti, joten ei ole tarvinnut kokea enää kylmyyttä pitkään aikaan. Silti välillä on ikävä Suomea ja sitä talven tunnelmaa. Tällähetkellä olemme töissä farmilla ja kerätään limejä 🙂
   Toivottavasti olet pysynyt terveenä? onko hakaniemessä lunta?
   Terveisiä sinne kotosuomeen!

 4. Moikka! Teillähän on varsin hyvä meininki ja mielenkiintoinen blogi lukea.
  Kiitos siitä.
  Myanmar on Kaakkois-Aasian maista toka vika meidän pariskunnalle missä ei ole tullut vielä käytyä ( Itä-Timorin lisäksi ) ja tulikin teidän innoittamana varattua 10 yötä Soe Ko Ko beach housesta.
  Kuukauden reissu alkaa Tammikuussa ja tietty high-seasonilla siellä voi olla enemmän ryysistä kuin teidän käynnillä mutta kiitos inspiroinnista kuitenkin.
  Seiffiä matkanjatkoa teille sinne jonnekkin!
  Terveiset räntäsateisesta Tixistä Vantaalta.

  1. Kiitos terveisistä T&P! On aina ilo saada kuulumisia Suomalaiselta reissukansalta. Me yritetäänkin pitää blogin kerronta lähinnä omien kokemusten kautta koetuista asioista eikä lähdetä turhaan ohjeistamaan ja vinkkailemaan lukijoita. Autamme toki, jos joku haluaa apua erinäisissä asioissa. Ainoa asia mitä haluamme tehdä on ilmaista lukija mukaan matkaan ja fiilikseen.
   Myanmar on upea maa ja kannattaa viettää siellä se kokonainen kuukausi kierrellen. Mitään ei saa helpolla ja asiat ovat pienen työn takana, mutta kunhan varaa aikaa ja joustavuutta, niin kaikki selvitytyy. Soe Ko Ko on todella mukava ja lähellä rantaa. Se sijaitsee keskellä paikallista asutusta ja on enemmän boheemi, kuin moni yöpaikka alueella. Moskiittoverkkoa kannattaa käyttää yön yli eikä ötököistä tarvitse välittää. Off seasonilla paikkaa piti yllä omistajan poika, jonka englanti ei ollut kovinkaan hyvää, mutta jotenkin sitä aina selviytyy. Omistajalla itsellään saattaa olla parempi englannin kielen taito ja hän on kuulemma high seasonin aikaan paikan päällä. Mopon pystytte vuokraamaan suoraan omistajalta. Me otimmekin omistajan pojan oman mopon käyttöön ja annoimme hänen käyttää sitä tarvittaessa. Mikään ei ole niin justiinsa. Tulette varmasti viihtymään. Mikäli menette alueelle bussilla voitte kävellä sen reilun kilometrin matkan yöpaikkaan tai pyytää paikallista mopokyytiä sinne.
   Terveiset takaisin Vantaalle täältä Aucklandista. P.s Kaisahan on kotoisin Simonkylästä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.