Yhteistyö…

Tällä sivulla näette yhteistyökumppanimme, jotka ovat matkassamme mukana:

 

varusteleka_logo_vaalealletaustalle

Varusteleka on vuonna 2003 perustettu armeijatavaran erikoisliike, jonka perusti sen omistaja Valtteri Lindholm.

Yrityksen tilat ovat Helsingin Konalassa, jossa varasto- ja myymälätilaa on yhteensä 3 000 neliömetriä. Varusteleka on alansa suurimpia yrityksiä niin Suomessa kuin Euroopassakin. Asiakaskunnan ja firman kasvettua tarjontakin on kasvanut, alkuvuosien lähestulkoon yksinomaan edullisen sotilasylijäämän lisäksi valikoimasta löytyy nykyään lukuisia armeija- ja ulkoilualan tuotteita. Vuodenvaihteesta 2012–2013 alkaen Varusteleka on tuonut omalla brändillään markkinoille itse suunnittelemiaan ja valmistuttamiaan tuotteita.

Varusteleka on tunnettu rempseästä viestinnästä ja markkinoinnista, joka varmasti saa kuluttajan mielen avautumaan suuntaan jos toiseen. Hienona esimerkkinä tästä yritys on mainostanut mielensäpahoittajien mieliksi esimerkiksi ”vaimonhakkaajapaitoina” (engl. wifebeater) myymiänsä hihattomia aluspaitoja. Knoppitiedoksi vielä loppuun, että yritys toimi Iron Sky -elokuvan pääsponsorina ja hoiti lähes kaiken puvustuksen. 😀

 

AnkkurinappiAnkkurinapissa on yli 220 myyntipaikkaa, jonne voi viedä myyntiin lähestulkoon mitä tahansa, aina vaatteista huone- ja työkaluihin saakka. Kirpputorin löydät Espoon Matinkylästä vanhan ostarin nurkalta omasta persoonallisesta rakennuksesta. Kirpputorin tilat olivat aikoinaan paikallisen biljardikerhon käytössä ja sen siirryttyä muualle tilat saivat ehkäpä jopa paremman käyttötarkoituksen.

Oman aikataulun ja omien myyntikykyjen mukaan voi valita sopivimman tavan myydä vanhat tavarat tehokkaasti ja luotettavasti. Myynnin ja järjestelyn voi jättää kokonaan Ankkurinapin henkilökunnan huoleksi tai mennä itse myymään tavarat sekä näin olla mukana kertomassa tuotteiden historian.

Ankkurinapin yli 220 myyntipöydästä et voi olla löytämättä etsimääsi aarretta tai tekemättä kutkuttavia herätelöytöjä. Myynnissä on monipuolista tavaraa kaiken ikäisille, kotiin ja työskentelyyn. Olitpa sitten metsästämässä uutta taulua tai talvitakkia – Mene ehdottomasti kurkistamaan Espoon Matinkylän aarreaittaan. Sieltä lähdetään harvoin, jos koskaan tyhjin käsin! Me emme ainakaan ole. 😉

 

Eränetti logoEränetti on lähinnä nettikauppana toimiva monipuolinen kalastukseen, metsästykseen sekä ulkoiluun erikoistunut erätarvikeliike. Eränetillä on myös myymälä toimipaikallaan Kangasniemellä, jossa valikoimiin kuuluu laadukkaita metsästäjien varusteita sekä vaatteita.

Liike on ollut auki jo vuodesta 2007 ja toimittanut lukuisia määriä erätuotteita ympäri Suomen. Pakettien toimitusvarmuus ja tarvikkeiden laatu varmistetaan aina ennen pakettien lähtöä, joten paketit tulevat nopeasti ja turvallisesti perille. Eränetti uudistaa tuotevalikoimaansa jatkuvasti, josta hyvänä esimerkkinä on, että kuluttaja voi ehdottaa liikkeelle tuote-ehdotuksia, joita liikkeessä otetaan mahdollisesti valikoimiin. Toiminta pyörii siis täysin asiakaslähtöisesti ja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

“Eränetti verkkokauppa täyttää ensi vuonna pyöreitä, kun vuoden 2007 aprillipäivänä avattu verkkokauppa syntyi pilke silmäkulmassa ja hauskana harrastuksena. Onneksi korkean järjen käyttö ei ole milloinkaan ollut este toiminnassamme. Olemme pyrkineet pitämään asiakkaat 99%:sti tyytyväisinä. Kaikkeahan ei voi saada, muuten luulevat ahneeksi 🙂 ” – Tero, Eränetti.fi